Using AMOS tool for language pack translation

New quick search does not seem to work

 
Picture of Nadav Kavalerchik
New quick search does not seem to work
by Nadav Kavalerchik - Monday, 17 December 2012, 1:56 AM
 

"there is now a new search box available in the translator filter form. It allows users to quickly search for a component."

Does not seem to work. (on latest Chrome or Firefox)

Picture of Miki Alliel
תשובה ל: New quick search does not seem to work
by Miki Alliel - Monday, 17 December 2012, 6:55 PM
Language pack maintainers

hi nadav

I just checked that and it seems to work now on FireFox

But not on chrome

can you check again too? at least on firefox

Picture of David Mudrák
Re: New quick search does not seem to work
by David Mudrák - Monday, 17 December 2012, 7:54 PM
Language pack maintainers
It works for me in Firefox 17.0. I can confirm it does not work in Chrome sad Can you please report a bug in the tracker?
Picture of David Mudrák
Re: New quick search does not seem to work
by David Mudrák - Tuesday, 18 December 2012, 7:29 PM
Language pack maintainers

I just deployed a patch that fixes the issue partially in Chrome (and probably in IE too). There is still one issue in Chrome that I can't get rid of - if there is some component selected when you start typing into the quick search box, Chrome seems to randomly select other filtered items, too ... Firefox 17 works for me well.

Picture of Miki Alliel
תשובה ל: Re: New quick search does not seem to work
by Miki Alliel - Tuesday, 18 December 2012, 7:48 PM
Language pack maintainers

Hey

I checked again and it seems to work on firefox and on Chrome too..

didn't actually understand the problem in chrome that you described. I just write something in the box and it narrow down the list as I'm writing/

 

thanks

Picture of Joseph Rézeau
Re: New quick search does not seem to work
by Joseph Rézeau - Tuesday, 18 December 2012, 8:40 PM
 

Works fine for me in Chrome. One minor grievance is the (small) size of that box.

Joseph

Picture of Séverin Terrier
Re: New quick search does not seem to work
by Séverin Terrier - Thursday, 20 December 2012, 5:05 PM
 

Works also fine for me with Chrome on Linux, no problem, even if i've already selected a component smile

Would be good if component list could show more items.

Séverin

Picture of David Mudrák
Re: New quick search does not seem to work
by David Mudrák - Thursday, 20 December 2012, 6:43 PM
Language pack maintainers

Would be good if component list could show more items.

See the new "Enlarge" link next to the component list field.

Picture of Joseph Rézeau
Re: New quick search does not seem to work
by Joseph Rézeau - Thursday, 20 December 2012, 8:29 PM
 

David "See the new "Enlarge" link next to the component list field."

Quite useful!

Picture of Séverin Terrier
Re: New quick search does not seem to work
by Séverin Terrier - Friday, 21 December 2012, 4:10 PM
 

Yes, very cool smile

And multi-clickable, to enlarge a lot if someone wants wink

Picture of Nadav Kavalerchik
Re: New quick search does not seem to work
by Nadav Kavalerchik - Thursday, 20 December 2012, 11:42 PM
 

Thank you for the ENLARGE feature!!!

I change the CSS code on the page to get a similar effect using Stylish for Firefox or Chrome plugin and I am very happy I do not need that hack anymore

Bless you smile

Picture of Nadav Kavalerchik
Re: New quick search does not seem to work
by Nadav Kavalerchik - Thursday, 20 December 2012, 11:43 PM
 

Works great in Chrome!!!

Thank you smile